/ MAT/RECEPT / VARDAG /

5 april 2016

Att vakna upp kl 11 en tisdag utan alarm och skola är bland det bästa som finns. Idag och imorgon är jag nämligen ledig från skolan då vi har utvecklingssamtal/studiedagar. Mitt schema är bland det sämsta som finns då jag har minst 2h håla varje dag, så att skippa både tisdag och onsdag är otroligt skönt! Dessutom är jag en sådan person som pluggar bäst när jag är hemma, klarar helt enkelt inte av att plugga i skolan då det är för mycket ljud och jag sitter bara och väntar tills jag kan åka hem - dvs får ingenting gjort haha. 
 
Bilderna ovanför är min frukost och lunch idag! Frukosten bestod av fil och musli med banan och hallon på toppen. Enligt mig är det lyxfrukost då jag inte har tid att göra sånt när jag har skola. Om jag har skola blir det oftast ett knäckebröd jag tar då jag är så otroligt seg på morgonen, haha. Lunchen idag bestod av vegansk burgare med brocolli, sockerärtor, bönor och svamp! Äter alltid vegetarisk/vegansk lunch numera då jag tycker det är så otroligt gott och mättande med grönsaker. Jag hade lätt kunnat bli vegetarian eller vegan på ''heltid'' men har insett att det just nu inte fungerar när jag bor hemma och äter middag med min familj. Dock kommer jag säkert att bli det när jag flyttar hemifrån och kan själv bestämma vad jag ska äta! 
 
Nu ska jag iallafall kolla på lite youtubeklipps och senare ikväll ska jag och mina kompisar förmodligen ha Harry Potter maraton! Kanske blir en lång promenad också. Vi får se vad vi orkar haha! Ha det bra, see yaa soon!