/ VARDAG /

HALLI HALLÅ!

Hej på er! Jag ser att det fortfarande är några som går in på min blogg ibland och ni är så söta, tack! Jag har tyvärr ingen motivation till att blogga ''vanligt'' längre och vill hellre fokusera på att bara dela med mig av träning och nyttiga recept. Jag vet att det är ganska många av er som uppskattar sådana inlägg så jag och min bästavän Camilla har gjort en blogg tillsammans där vi kommer att skriva om vår träning och dela med oss av recept, motivation och inspiration när det gäller träning och hälsa. Jag är även nu med i ett konto som heter @letsgetfiit på instagram som mina vänner (bland annat Camilla) bjöd in mig till, så om ni vill får ni supergärna följa kontot!
 
Jag kanske kommer tillbaka till denna bloggen men då meddelar jag självklart det på den nuvarande bloggen på forme.se så don't worry! 
 
För er som brukar kika in hit och kolla på mina bilder som jag brukar ta med min kamera kan istället gå in o kolla på min facebooksida (HÄR) eller mitt instagramkonto som heter @photographybygabbi om ni vill fortsätta kolla mina fotografier som jag tar! :)
 
Här är den nya bloggen för er som undrar: www.fitnessxrecipes.forme.se
 
KRAMISAR!