/ VARDAG /

ORGANIQUE

4 favoriter: Anti Acne Cream - Energizing hair mask - Milky sugar peeling (till kroppen) - Enzymatic peeling herbal (ansiktsmask) 
 
Herregud vad jag är förälskad i Organique produkterna. Jag har köpt så mycket av deras produkter och är supernöjd med alla! Just nu är jag väldigt beroende av dessa 4 ovanför. Anti acne krämen använder jag varje morgon och den passar verkligen perfekt då man har acne! Hårmasken och Milky sugar peeling används i duschen och båda är super. Milky sugar peeling'en är helt ärligt magisk. Jag har otroligt torr hud och är väldigt dålig på att smörja mig, men efter att ha tagit den här produkten i duschen EN gång så kände jag direkt resultat. Så den produkten rekommenderar jag jättemycket för er som har torr hud!
 
Den sista är Enzymatic peeling & herbal ansiktsmasken och den är SÅ perfekt den med! Jag har provat några ansiktsmasker innan men den här är den bästa, helt klart. Den passar även bra till dom som har känslig eller allergisk hud. Pluset med alla dessa produkter är att dom har bra och naturliga ämnen i sig, och dom luktar så fruktansvärt gott också!
 
Jag skulle helt klart säga att Organique är så mycket bättre än the body shop. Mycket naturligare, fräschare och godare lukter! Jag tycker absolut att ni ska gå in på organique.nu och beställa hem något! Det finns så mycket att välja mellan och priserna på produkterna är inte så värst dyra heller. Ni kommer inte att bli besvikna, det kan jag lova er!
 
Nu kanske ni undrar hur jag har hittat Organique och det är på grund av att min fina kusin jobbar där. Hon är så otroligt duktig och kan verkligen det här med att hitta den perfekta produkten! Jag är så nöjd med ALLA mina produkter som jag har köpt från Organique och jag blir dessutom helt faschinerad av hur produkter som dessa kan vara så otroligt bra.
 
Kika in på www.organique.nu och kolla o kanske beställa hem något också? För det skulle jag ha gjort!