/ VARDAG /

MOTIVATION

Motivation motivation motivation.. Det är nog det som är det svåraste, att få motivation. Jag har länge sagt att jag ska ta tag i min kost och träning, men har det blivit av? Nja, inte direkt. Meningar som ''Äsch, jag gör det imorgon'' & ''Skitsamma, pallar inte'' har mest kommit upp i mitt huvud. DET ÄR SÅ FEL! Därför om du verkligen vill något/eller drömmer om något så ska du självklart uppfylla det. Dra inte ut på tiden ännu mer! Därför tänk så börjar du NU och om kanske 3 månader så ser du ooootroligt resultat, skulle det inte vara härligt? Än att istället dra ut på tiden och du börjar ännu senare med din dröm? Okej, jag verkligen hatar ordet ''yolo'' men när det gäller motivation så passar den så otroligt bra till. 
 
Jag har iallafall bestämt mig för att ta tag i det här på riktigt. Jag börjar med enkla mål så jag inte har för stora, därför om du har för stora så kommer du aldrig klara/orka det! Det som jag ska börja med är kosten. Jag är nu inne på att inte äta något socker tills london (som är v.8 i februari). Självklart också äta bättre mat! Mer grönsaker, bra fetter osv. Sedan kommer jag ta det ganska lugnt med träningen! Dom här 3 workoutsen under gör jag varje dag (antingen på morgonen eller på kvällen). Sedan ett gympass varje vecka ska också kunna klaras av! Det bästa med min skola (Hermods Gymnasium) är att vi får gratis gymkort på friskis&svettis så det är toppen hehe. 
Som sagt, ta det lugnt i början med din träning och kost! Vi kan inte ha för höga mål på oss själva för då om man inte lyckas med sitt mål så kommer man bara må otroligt dåligt och det är ju inte bra. Måste också skriva min favorit citat hihihi ''If you can dream it, you can make it.''♥