/ VARDAG /

CHEER COVER STUDIO

Halloj på er! Idag fick jag mitt efterlängtade paket från Sheer cover! Blev helt faschinerad när jag såg dom på tv:n så var tvungen att beställa hem ett paket! Priset var ju dessutom helt underbart, endast 569 kr på Haléns. Det ingick alltså (jag tog light produkterna) conceal & Brighten Trio, sun-kissed Bronzing Minerals och Mineral Foundation + 2 mascaror och 3 olika sminkborstar. 
 
Och vad tyckte jag? Jag blev JÄTTENÖJD med resultaten! Sheer cover innehåller 100 procent naturliga mineraler, utan oljor, parfymer eller konverseringsmedel, och sådant tycker jag är superviktigt när jag köper smink. Gillar verkligen inte när det blir oljigt i ansiktet för det orsakar bara att jag får ännu mer akne. Jag rekommenderar Cheer cover studio för er som har känslig hud (Akne osv). Jag började få otroligt mycket akne förra året och att äntligen fått hitta något som döljer min känsliga hud när jag är i skolan, ute osv är fantastiskt. Självklart döljs inte allt men att ändå kunna känna sig fräsch och ren när man har sådan här hud är enligt mig sjukt härligt!
 
Jag tycker definitivt att ni ska köpa hem det här paketet. Det spelar ingen roll om ni har känslig hud eller inte, därför Cheer cover framhäver huden mer på ett jättefint och fräscht sätt. Detta paketet som jag beställde hem finns antingen på deras hemsida cheercover.se eller haléns.se! Kramisar.
#1 / / Cammi:

Åh men gud vilken skillnad!!!b Och du är så sjukt vacker min älskade vän <3

Svar: Åh tack!! Min finaste Cammi!!
bygabbii.blogg.se