/ VARDAG /

Arg och rädd.

Usch. Blir så jäkla arg på den här världen och på dessa människor.
 
Idag när jag och min syster satt på bussen så började en kille i kanske 25 årsåldern skrika och hota mig och Isa. Han skrek ''JÄVLA IDIOTER'' sisådär 15 gånger tills han nästan tappade rösten. Den här killen brukar vi stå och vänta med på bussen, och vi har hela tiden tyckt han har varit lite annorlunda. Självklart har vi inte sagt något eller tittat snett, utan hållt våra tankar för oss själva. Jag och isa brukar heller knappt säga något till varandra när vi står och väntar på bussen eftersom att vi alltid brukar vara så otroligt trötta. Men ibland så har den här killen sagt ''sluta'' och ''jävla idiot'' när vi har stått där och väntat. Dock har vi hela tiden trott att han har pratat med någon kompis eftersom att han brukar ha hörlurar på sig. Men kanske har det varit till oss? Vem vet? Och idag spårade han ur totalt. Vi har inte gjort den här killen någonting. INGENTING. Vi har inte ens pratat med honom.
 
Men det värsta av allt är nog att ingen på bussen reagerade. Dom bara tittade på en. Inte ens busschaffören sa någonting. Vi fick gå av bussen pga rädsla och är det verkligen rätt? Är det inte meningen att man ska kunna sitta på en buss utan att bli hotad och kränkt? Usch. Är så jäkla arg och rädd. Tänk så hade han gått av bussen när vi gick av. Vad skulle då kunnat hända? Tänk så hade han börjat slå oss på bussen? Dessutom undrar jag vad människorna på bussen tänkte, ELLER om dom ens tänkte något. FY för detta samhället och vissa människor!! 
#1 / / Cammi:

FYFAN!!! Så jävla dåligt av människorna på bussen att inte reagera, blir så jävla besviken. Det är så sjukt dåligt att folk inte reagerar och gör någonting. Usch, vissa människor är så fega. Hoppas du och Isa är okej nu, kramar till er!! <3

Svar: Eller hur!!! Jag är så jävla arg!! Tack Cammi. Kram till dig!! <3
bygabbii.blogg.se

#2 / / Anonym:

Människor tänker inte i kollektiv. http://www.youtube.com/watch?v=Gogt7idLKTA

Svar: Den videon är SÅ bra.
bygabbii.blogg.se

#3 / / Anonym:

oj!! de va sash-kalash som skrev den anonyma kommentaren

#4 / / Anonym:

Tog nu reda på om han hade en sjukdom som tex.tourettes.