/ VARDAG /

CURLY HAIR

Mitt hår för några dagar sedan. (Och yes, det är jättetråkigt vid den här tiden på året. Längtar jättemycket till våren/sommaren så mitt hår blir ljusare och fräschare!)
Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen..Vet knappt vad jag ska skriva om, förutom att skolan är jobbig och att man är så otroligt skoltrött haha! Gymnasielivet är inte lätt och roligt, speciellt inte när man har flera prov och inlämningar/hemtentor varje vecka. Det är även där som man glömmer bloggen eftersom att all tid går åt till att plugga och sova, så I'm so sorry men jag tror nog alla förstår och känner till hur det är med allt om skolan.
 
Imorgon ska jag och min familj förmodligen sticka ut och vandra lite i skogen, får ju passa på att ta lite bilder nu innan all snö är borta. Såååå, om vi sticker dit så tar jag självklart med mig kameran! Dessutom är det mindre än 3 veckor tills jag sticker till London och då kommer det bli massor av uppdatering då jag förmodligen tar med mig datorn! Så mycket uppdatering kommer snart. Dessutom tror jag att när våren börjar komma så blir det roligare att blogga. Allt är ju så otroligt dystert och kallt just nu..