/ MAT/RECEPT / VARDAG /

A new, healthy life

Hej, bloggisen! Jag och min familj har sedan i början av Januari börjat käka mycket nyttigare än vanligt. Vi har satt upp lite regler att bland annat skippa så mycket kolhydrater och socker som möjligt (vitt bröd, potatis, mjöl osv). Under helgerna får vi dock äta vad vi vill när det gäller socker, vilket jag tycker är najs då jag äääälskar choklad haha! 
 
Eftersom det bara är jag som är vegetarian/pescetarian i familjen så får vi ibland köra på olika maträtter, men oftast blir det veggomat för hela familjen. På bilden ovan har vi ett vegetariskt recept som jag och syrran fixade ihop idag. Passar både för lunch och middag! Det vi har i är bönpasta från Risenta, som är så mycket nyttigare än vanlig spaghetti. Eftersom denna pastan är gjord på soyabönor får vi i oss mycket protein och fiber, dessutom en hel del vitaminer och mineraler. Hur najs? Sen har vi stekt lite mandlar, champinjoner och lagt i lite tomater, spenat, avokado och pressat i lite vitlök. Sedan hällde vi över lite vinäger och salt o sedan är maträtten klar! Suuuupergott och dessutom nyttigare än vanligtvis.