/ MAT/RECEPT /

Healthy chocolate muffins

Dessa nyttiga muffins har jag gjort innan, och jag kommer ihåg att alla i min familj älskade dem. De smakar exakt som vanliga chokladmuffins, och de blir tillochmed godare när man vet att de är nyttigare än vanliga. ;-) Ni måste verkligen prova på detta otroligt goda recept: 
 

Du behöver:

12 färska dadlar utan kärnor
3 ägg
1 dl mandelmjöl
3 msk kakao
2 msk kokosolja
1 tsk honung
1 tsk äkta vaniljpulver
1 tsk bakpulver

Gör så här:

1. Mixa dadlarna ihop med äggen. (Stavmixer går bra!) 
2. Blanda i resten av ingredienserna och vispa till en slät smet.
3. Häll smeten i muffinsformar. Jag toppade med lite bananskivor också! 
4. Baka på 150 grader i ugnen i ca 15 minuter. 

Och klaaart!

/ MODE/SHOPPING / VARDAG /

Details

Halloj bloggisen! För några dagar sedan fick äntligen armeringsnätet hängas upp på min vägg. Jag vet inte hur trendigt det egentligen är med ett armeringsnät som inredning, men har faktiskt sett en hel del ha det och jag själv blev helt kär i idén när jag såg en bloggare ha det! Ett armeringsnät kan man köpa på vilken byggaffär som helst (byggmax, bauhaus, biltema osv). Eftersom nästan alla armeringsnät är bruna/silvriga så köpte vi färg på sprayburk och färgade nätet svart! Efter några dagar var nätet klart och kunde hängas upp på väggen. En väldigt rolig och billig idé! 
 
I övrigt så gillar jag mitt rum väldigt mycket just nu. Det känns verkligen som att jag har hittat min stil och att allt passar ihop. Jag skulle nog vilja beskriva min stil som vit med detaljer i svart, guld och silver. Jag har inte alls mycket färger längre, utan nu blir det mer detaljfärger som ligger i fokus, tillexempel som gröna växter och någon guldig kruka osv.