/ VARDAG /

4 favorites

Fyra favoriter som jag älskar att lyssna på atm.
 
Halloj bloggen!
Fyfasen vad skönt det är med lov. Att kunna ta långa sovmorgon och inte tänka på plugg är bland det bästa som finns! Dock känns det konstigt att inte göra något, så får panik av det haha. Fast det är inte så konstigt att jag inte kan slappna av då jag vet att jag har sjukt mycket kvar i skolan. Längtar så otroligt mycket till sommarlovet så man kan slappna av och bara leva, haha! Vaknade iallafall vid 11 tiden idag av att min syster hade gjort bananpannkakor till hela familjen, mumsiiii. Sen dess har jag inte gjort något speciellt förutom att jag väntar på mah bestie. Vi funderar på att dra till ishallen idag och träna lite då de har extratider under påsklovet. Helt sjukt att det var typ 4-5 år sedan jag slutade med konståkningen!? Känns som att det var igår man slängde skridskorna på hyllan. Men är jäkligt glad att det fortfarande sitter i och att jag kan träna lite då och då! 
 
/ VARDAG /

Future - home

Bilder från http://homeandinteriors.tumblr.com/ 
 
Har alltså suttit här i typ 2 timmar nu och kollat igenom hur jag vill ha mitt framtida hem. Detta som ni ser ovan är något jag definitivt kommer att satsa på! Svart & vitt tema med några färgklickar i detaljerna. Gaaah så snyggt och fräscht enligt mig! Sen vet jag inte när jag flyttar och vart jag flyttar men det är en annan femma, haha. Just nu vill jag bara ta studenten, så jag kan resa och jobba. Att flytta hemifrån är ju inte a peace of cake, det krävs så mycket ansvar och även att jag faktiskt har råd att försörja mig själv och alla räkningar som det kommer bli. Får helt enkelt spara, spara och sen settle down. 
 
Idag har jag iallafall min opponering i skolan och jag är ett steg närmare att äntligen kunna lämna in mitt gymnasiearbete helt och hållet. Är så trött på att stressa, så det ska bli sååå jäkla skönt att få godkänt på den. Just nu har jag faktiskt inte mycket i skolan, så påsklovet kommer alltså vara en pluggfri vecka (!!!). 
 
/ VARDAG /

Breakfast

Bild från min instagram - @gabbikajrup 
 
Halloj bloggen!
Tisdagar är inte direkt min favoritdag då jag börjar kl 9 och slutar vanliga fall klockan 14, borde inte klaga men det är nog tisdagar överlag som jag inte gillar haha. Men idag hade jag dock bara en lektion på skolan, så slutade klockan 10 och fick sedan plugga hemma då jag har ett mediaprojekt som måste bli klart. Åkte iallafall hem och fixade en lite lyxigare frukost än vanligt - Fil med musli och bär (muumsi)! och började sen plugga på direkten. Tänkte plugga vidare lite nu och sedan vid 16 sticker jag och min syster till vår bästis som inatt kom hem från London! Saknat henne sååå, vår extrasyster som är hos oss seriöst varje dag haha. Vi har bestämt att köpa lite fika och sedan gå ut på en lång promenad i det fina vädret som man inte får uppleva varje dag! Sooo, I'm kinda excited.