/ MODE/SHOPPING / VARDAG /

Stressful day

(Ljuset i provrummen, mmm love it *ironisk*)
 
Halloj på er!
Igår tog jag och mah bestie Lotta en runda till Mobilia för att kolla på lite kläder som vi ville eventuellt köpa. Jag har blivit helt förälskad i att köpa nya jackor hela tiden (inte bra inte bra) och dessa två jackor från Vero Moda tyckte jag väldigt mycket om! Den till vänster blev nog en favorit men fick tvinga mig själv att säga nej till den, haha. 500 kr kostade den, vilket jag tycker är helt ok för en jacka men den var inte värd priset då den var otroligt tunn i materialet. Som ni ser älskar jag beige och majoriteten av alla mina jackor består av denna färgen. Tråkigt tycker många, men I loooove it.  
 
Idag är det iallafall söndag och enligt mig borde denna dagen vara en lugn dag, dvs ''inte göra ett skit'' dag. Men nja, denna dagen är allt förutom lugn. Imorgon kommer några människor som ska fixa mina fönster då fönsterna släpper in sjukt mycket kall luft nu under vintern. Not fun at all! Har precis tagit bort nästan alla saker från mitt rum nu förutom min säng och soffa, basically. Just nu är det en blandning av hög musik och dammsugeljud i vårt hem, och därimellan ska jag plugga. Jag gillar inte att plugga på lovet, utan tycker att ett lov ska vara skolfritt haha. Så, därför blir det att söndagarna blir min pluggdag vilket jag tycker är bra men just nu är motivationen noll när jag både ska hinna plugga och fixa klart mitt rum. Har en analys i svenskan som ska vara klart på onsdag, gymnasiearbetet har jag fått tillbaka som jag måste justera till fredag och har även en journalistikuppgift i media att göra. Vet inte hur jag ska hinna, men det är mitt egna fel för att jag är så lat haha! 
 
See ya soon.
/ VARDAG /

Friyaaay

Halloj! 
Kaffe och vlogs på youtube = standard. Provade även Haribos nya godis idag och I'm in loveee! Jag brukar egentligen inte äta så mycket godis men detta var supergott. Annars har jag inte gjort något speciellt idag förutom att ha varit ute och gått en lång promenad med min familj och handlat. Väääldigt spännande fredag måste jag säga haha! Nä nu ska jag fortsätta kolla på lite youtubeklipps och sedan möjligtvis plugga en liten stund. Blir att inte göra ett jota denna fredagskväll! 
/ VARDAG /

Road trip with friends

Halloj!
Oj oj oj, mitt sista inlägg här på bloggen var december 2014. Nu är det 25e februari 2016 och now I'm back on track. I hope. Jag är inte hundra procent säker på hur uppdateringen kommer vara här men jag ska minsann ge det ett försök! Det har hänt en hel del sen sist jag bloggade och jag känner att summera allt vad som har hänt är kanske tråkigt, får istället försöka komma in med små kommentarer i mina inlägg om olika situationer som hänt.
 
Iallafall, idag åkte jag och mina bffs på en liten road trip till Höganäs och Kullaberg. Vettifan varför vi valde just det stället av hundratals sevärdigheter i Skåne, men men haha. Det kan jag ju faktiskt nämna - Jag har tagit körkort wohoo! Efter mycket plugg och träning blev körkortet mitt den 28:e augusti 2015. Sååå glad att jag har det och slipper all stress och ångest inför det, cuz that wasn't fun at all. Iallafall, nu ska jag alldeles strax gå ner till mina grannar och kolla på The Walking Dead, vilket jag är sååå excited för! Den serien må vara bästa serien som någonsin skapats, cheesy but true hehe. 
 
Ha det bra, see ya soon. 
-G