/ VARDAG /

Jack & Jack

(Ursäkta för den hemska kvalitén men att ta bilder med sin iphone under en konsert är bland det svåraste som finns haha) 
 
Halloj på er!
I söndagskväll stack jag och min kompis Josefine till Köpenhamn för att se dessa goa pågar - Jack and jack! Vi har länge velat se dem och nu när de äntligen har en Europe tour, var det en självklarhet att vi skulle se dem. Det är lite synd att man inte kan gå på konserter här i Sverige, men att åka 6 timmar upp till Stockholm vajre gång (oftast där alla artister har sina konserter) känns ej lönt och värt. Så är evigt tacksam för att man bor 20 min bort från Köpenhamn. Känns som att Köpenhamn är vår huvudstad haha! Klagar ej, ääälskar mysiga Köpenhamn. Iallafall, vi tog tåget till Ørestad och sedan Metron till DR koncerthuset. Vi kom dit runt 16.30 och de öppnade dörrarna kl 17 och trots att det var mycket folk som stod och väntade så var vi jäkligt glada att vi kom vid den tiden. Det var värsta stormen utanför byggnaden och så stod man där i en tunn kappa.. Yay tagga lungiflammation:-)) Oh well, sedan fick vi vänta cirka 2 timmar innan killarna kom ut på scenen. Det var dock bra förband så det var helt ok att vänta haha! Killarna var SÅÅ grymma live. Mina favvolåtar är definitivt Tide och California! Oh well, nu ska jag släcka och försöka sova. Skulle egentligen börja kl 8.45 imorgonbitti (idag då kl är över 12 haha) men lektionen blev inställd så börjar kl 12 istället och slutar 14. Klagar ej hehe. Kramisar, see ya soon! 
 
/ VARDAG /

Girls night

Halloj på er!
Igårkväll hade jag och mina gamla högstadiebästisar tjejkväll med en massa pizza och god dricka. Det är så svårt för oss att träffas numera då vi går på olika gymnaise och har olika mycket plugg osv. Så denna tjejkväll hade vi planerat in för typ två månader sedan, haha. Supermys var det iallafall!
 
Just nu sitter jag här och tittar på Lisas (Misslisibell) video angående mobbning och hur hon var ett mobboffer. Blir så jävla ledsen över att det ens existerar mobbning 2016 och att folk ej kan lära sig? Jag förstår inte hur man ens orkar att trampa ner på någon person? Mobbning är fan inte okej. Så jäkla mycket kärlek till Lisa dock och så stark hon är! Ingen är värd att gå igenom något sådant. Nu ska jag försöka skriva klart min psykologiuppsats som ska vara inlämnad imorgon. Ska bli så skönt att bara lämna in den då psykologi inte är det roligaste ämnet enligt mig.. Vid 16 idag sticker jag också till Köpenhamn för att gå på konsert med min kompis Josefine, tagg tagg! Ha det så bra guys, see ya soon! 
 
/ MAT/RECEPT / VARDAG /

Burgers n drinks

Halloj på er! 
Efter engelskprovet som jag hade vid 14, stack jag och mina bääästisar till surf shack här i Malmö för att prova deras omtalade hamburgare! Jag beställde en veggoburgare och garlic fries och wooow så jäkla gott det var. Rekommenderar er verkligen att sticka dit! Efter att vi hade ätit, stack vi till lilla torg för att köra på lite AW haha. Med vars en drink i handen satt vi på Victors uteservering i typ 2 timmar och bara hade det mysigt trots att det ösregnade. Gotta love spring :-))) Nu är vi dock hemma och ska strax sova. Är så trött efter denna vecka och behöver en låååång sovmorgon imorgon! Natti natti på er. See yaa soon!