/ VARDAG /

All of me

Gåshud genom hela videon. Herregud. 
/ MODE/SHOPPING / VARDAG /

Kardashian Beauty

Kardashian Beauty Out there Mascara: HÄR - Kim's Kardazzle Face Palette: HÄR
 
Heeej på er! För ungefär en månad sedan så beställde jag hem Kardashian beauty sminket som jag länge kollat på. Jag beställde sminket på brallis.se och fick hem det dagen efter beställningen, så jag rekommenderar verkligen den sidan! Superbra och snabb leverans. Blev heeelt förälskad i sminket och jag kan ju säga såhär att mascaran är absolut den bästa jag någonsin haft och ögonskuggan likaså. Jag valde Kim's palett då jag älskade de naturliga färgerna på ögonskuggorna och rougen. Kommer absolut att beställa hem mer smink från Kardashian beauty! 
/ VARDAG /

Skoltidning

Bild på mina söta media-klasskompisar innan idag!
 
Jag har saknat bloggandet så himla mycket så nu är jag tillbaks igen! Det har faktiskt hänt en hel del grejer sedan sist jag bloggade. Mitt sommarlov var superbra då jag har jobbat i 3 veckor och tjänat pengar (wihoo!) och efter jobbet stack jag och min familj till Gotland och var där i lite mer än en vecka! Stack även med min syster och bästavän till hennes sommarstuga i Dalsland och bara tog det lugnt o njöt av de sista sommarlovsdagarna. Så himla perfekt avslut på sommaren. Fast det allra bästa var nog att jag tog av min tandställning precis när skolan börjat. Sååå lycklig!
 
Idag hade jag svenska, engelska, matte och dubbellektion i media. Måste säga att jag är så himlans nöjd med Samhälle media. Nu i tvåan har vi verkligen börjat ha riktiga lektioner och gaahh det är så kul!! Det är jag och 3 andra som har lektion tillsammans och just nu håller vi på med en skoltidning på nätet som vi själva har skapat och lagt ner mycket tid på! Är så excited för detta ''projektet'' då jag verkligen är intressad i att jobba med journalistik, design och foto/film. Kommer självklart länka skoltidningen när den kommit ut så ni får se vad jag håller på med för ämne osv!