/ VARDAG /

#måndagselfie

Sååå, då var det måndag igen. Ny vecka och nya tag! Egentligen borde man vara riktigt sur och seg på måndagar pga att man ska gå upp jättetidigt på morgonen, men nix inte jag hehe. Denna veckan börjar jag sent så kl 14.45 började min lektion idag! Nu måste jag dock plugga på religionprovet.. Har prov varje vecka fram tills höstlovet så det är ju sisådär kul MEN det är bara 3 veckor kvar, sedan är det lov. Vi klarar detta!!! Kramisar!
/ VARDAG /

Inspiration

Om jag skulle fått frågan om vem som bl.a är min inspiration, så skulle det definitivt varit Selena Gomez. Älskar hennes stil så himla mycket, vare sig det är en vanlig vardagsoutfit eller award-outfit. Hon är dessutom en sån otroligt fin och stark människa som har gått igenom så himla mycket men som ändå kämpar vidare och som alltid finns där för sina fans. Dessutom har hon ju en riktig gobit till pojkvän (Justin Bieber) hehe. 
/ VARDAG /

Ansiktsmask med gurkmeja

Kusse (kusin) kom hit och skulle plugga med oss men ungefär 1 timme efter bestämmer hon sig för att vi ska göra ansiktsmask haha.. Känner mig dock inte fräschare efter masken men tycker ändå det var en kul grej att prova på! Tar ungefär 2 min att göra masken och sedan är det bara att ha på den i en halvtimme. Denna masken ska tydligen ha en bra effekt mot finnar, akneärr och pormaskar. Den ska jämna till, mjukgöra och förbättra huden, så om du har hudproblem så tycker jag att du kan prova på att göra denna masken! Självklart ser du inget resultat efter 1 gång, utan några gånger i veckan ska tydligen vara bra att ha på masken. Sök bara på google efter recept så kommer det upp många resultat! Kramisaaar.