/ MODE/SHOPPING /

BEACH TIMEEE

 
Älskar verkligen när allt är basic. Svart och vitt tillsammans är så himla snyggt! Körde på en liten basic beach outfit, allt från H&M förutom Marc Jacobs klockan. (Kanske lite onödigt att gå med en dyr Marc Jacobs klocka till stranden men jag tycker det är så himla tomt utan något smycke, så det fick helt enkelt bli en klocka!) 
/ VARDAG /

TIRED OF EVERYTHING

''Jag är så trött. Jag är så trött på att bli nedtrampad till marken. Jag är så trött på att vissa kan låtsas bry sig om en men som egentligen inte gör det på riktigt. Jag är så trött på deras beteenden och deras onödiga kommentarer. Jag är så trött på att känna mig utanför. Men nu är det minsann slut på det roliga för dem. Jag ska inte låta någon trampa ner mig, ingen ska få ändra på mig till någon jag inte är. Att vara sig själv är så mycket bättre än att vara någon som man inte är. 
 
Så snälla fina ni. Låt ALDRIG någon ändra på er. Låt ALDRIG någon få er att må dåligt för jag lovar, det finns andra som bryr sig om er. Det finns andra som älskar er för den ni är och det har jag själv insett. Tillsammans är vi starka. Kramisar.''
 
 
“‎Do not allow people to dim your shine because they are blinded. Tell them to put on some sunglasses, cuz we were born this way!''  
“Don't you ever let a soul in the world tell you that you can't be exactly who you are.” 
- Lady Gaga
/ MAT/RECEPT /

NYTTIG YOGHURTGLASS

(Wow älskar kvalitén på bilderna, NOT. Ursäkta för iphonebilder haha!) 
Hallååå! Imorse såg jag ett recept på yoghurtglass som såg såå gott ut! Dock tyckte jag att det var lite roligare att använda muffinsplåt/form. Det här är så superduper enkelt och så himla gott nu till sommaren, samtidigt som det är nyttigare än vanlig glass. Ni måste verkligen prova detta!
 
Ingredienser
 * Valfri yoghurt - (För nyttigast alternativ: naturell yoghurt!)
* Färska bär (Jag tog endast färska jordgubbar!)
* Nötter (Jag tog solroskärnor!)
Sedan kan man självfallet ta choklad i om man tycker att det är gott. DU väljer!
 
Börja såhär:
Lägg i yoghurten i muffinsformerna och sedan bären och nötterna. Lägg sedan in hela plåten i frysen och vänta några timmar. Klaaart!