/ VARDAG /

1D KONSERT

↓Mina crazy bästisar Katarina, Isabella och Charlotta↓
↓Mina underbara bästisar Sanna, Camilla och Anna↓
Iphone 5 
Heeej på er! Igårmorse vid 6 tiden stack jag, Isabella, Katarina & Charlotta till Stockholm/Solna. Vid september förra året hade vi nämligen beställt biljetter till One Directions Where We Are tour, så nu den 14:e juni var det äääntligen dags för att se killarna live! Jag själv blev helt förälskad i killarna och deras musik vid slutet av 2011 och att få se dom live var verkligen en dröm som gick i uppfyllelse.
 
Efter 6 timmars körning (finaste mamma o pappa körde oss upp till Solna, tusen tack för att ni ställer upp för oss!<3) så var vi framme vid vårt hotell i Södertälje då alla andra hotell var fullbokade i Solna/Stockholm. Vid 14 tiden åkte vi till Ikea och åt mat och sen stack vi direkt till Friends Arena. Klockan 16.30 släppte vakterna in alla i arenan och sedan var det bara att vänta tills förbandet 5SOS skulle börja! Vi hade faktiskt bra sittplatser vid läktare 1 så vi kunde se killarna bra. Som vanligt är ju alla kändisar lite sena och kommer aldrig ut på scenen i tid så det blev en liten försening men på något sätt spelade väntan ingen roll för 5SOS och 1D var så himla bra båda två! Killarna hade verkligen med sig publiken och de var SÅ bra live. 
 
Efter konserten slutade vid 22 så fick jag ÄNTLIGEN träffa mina saknade bästisar Sanna, Camilla och Anna efter 2 års väntan. Det är faktiskt tack vare 1D som vi blivit så himla bra vänner. Vi alla 4 älskar killarna och vi blev ett sjukligt bra gäng när vi hittade varandra i en 1D grupp på facebook! Och att få träffa dom för första gången IGÅR var så underbart kul. Så himla synd att de bor så långt bort från mig som bor i Skåne, men de är så himla fina och jag älskar dom så!