/ MAT/RECEPT /

CHOKLADBOLLSMUGCAKE M. FROSTING

Chokladbollsmugcaken med frosting är helt klart favoriten! Enkelt gjort, bra ingredienser och supergott!
Tycker definitivt att ni ska prova den här varianten: 
 

INGREDIENSER (1 portion)
Chokladbollsmugcake

3/4 dl havregryn
1 äggvita
3 msk mjölk
1 msk kvarg/yogurt
1 msk kakao
2 msk kokosflingor
ca. 1 msk sötning
½ tsk kaffepulver
frosting
2 msk kvarg
1 tsk mjölk
1 tsk kakao
1 tsk sötning
1 krm kaffepulver
kokosflingor

Blanda alla ingredienser till mugcaken i en skål. Häll ner smeten i en kopp och kör in i micron på full effekt cirka 1 ½ minut. Vänd upp&ned på koppen på en tallrik så mugcaken faller ur. Gör frostingen genom att blanda alla ingredienser utom kokosflingorna. Täck mugcaken med frostingen och toppa till sist med kokosflingor. MUMS! (Recept från foodporn.devote.se)♥