/ VARDAG /

FRIDAY

 
Äntligen fredag och äntligen höstlov!! Stack till Emporia (shoppingcentrat) efter skolan och fick med mig lite hem. Köpte b.la tröjan på bilden ovan från Gina Tricot. Helt förälskad i den! Köpte den för bara 199 kr, vilket jag tycker är otroligt billigt för en stickad tröja! Köpte även ett halsband från H&M som jag också blev otroligt nöjd med.
 
Juste, jag sticker till Tyskland imorgonbitti och är där under veckan. Ska hälsa på mina släktingar och dom har inget internet, så ingen uppdatering. MEN jag känner ändå att jag måste ta en bloggpaus. Tycker inte alls det är kul att blogga längre. Men jag finns på instagram och där kommer jag alltid att finnas! Som sagt, jag får se om jag kommer tillbaka och isåfall när. Hoppas ni får ett superhärligt lov. Kramisar! 
/ VARDAG /

AUTUMN OUTFIT

Jeans: Gina Tricot - Skor: have2have.se - tröja: Gina Tricot - Plånbok: Michael Kors - Armband: Guldfynd ♥
 
/ VARDAG /

SKINCARE

 
 
Många (inklusive jag) har akne/finnar i ansiktet. Jag är den personen som mår väldigt dåligt över mina akne. Många har provat olika produkter och inte fått något resultat på det men som tur är det är inte bara produkter som tar bort akne, utan det är så mycket annat! Här är lite tips: 
 
1. Träna. Gå ut på promenader, spring, cykla etc, bara du rör på dig!
2. Äta rätt. Du måste få i dig bra med vitaminer, grönsaken, regelbunden matkost & dricka mycket vatten. (Undvik att äta för mycket sötsaker; Chips, godis, choklad osv.) 
3. Hygien. Något som också är viktigt är att ha bra hygien som tillexempel fräscha handdukar och byte av örngott oftare.
4. Rengöring. Rengör ansiktet morgon och kväll med bra produkter. Jag använder just nu Clearasil cleansing toner & Basiron gel 5 procent.
 
Lite kortfattat: Du ska må bra (stressa inte!), hälsa, träna, äta rätt, hygien, bra produkter, se positivt och att använda bättre smink som inte täpper porerna, och ha tålamod! Det tar tid för akne att gå bort. Stay positive and have patience!
 
Ni får supergärna kommentera. Tips, hur NI känner er osv. Mår ni dåligt över era akne? Ni får supergärna skriva av er om ni vill, för jag förstår isåfall till 100 procent.