/ VARDAG /

SENASTE DAGARNA

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Har inte haft tid till att blogga då vi har gjort så mycket hehe. Fick några kommentarer om jag kunde lägga upp alla kläder/saker som jag har köpt & självklart ska jag göra det! Jag kommer att lägga ut alla foton som jag har fotat med kameran och även en liten USA film som jag och isa håller på o göra! Så dessa bilder som jag lägger ut nu är bara från min mobil. Jag kommer inte palla skriva så mycket om allt vi har gjort under de senaste dagarna nu men kortfattat kommer det bli! Vi åkte till underbara Bahamas under dagen, sedan har vi åkt till Miami och simmat med delfiner! Vi har även shoppat en hel del och ätit hur mycket mat som helst haha!! Nu ska jag duscha och sedan blir det att åka o äta middag! Ha det så bra. Kramisar!!!!

/ VARDAG /

MIDSOMMARAFTON

Halloj! Nu är klockan snart 22.00 här i Florida och vi har precis kommit hem från stan! Idag saknade jag verkligen Sverige. Eller ja, den svenska maten hehe. Blev så sugen på svenska köttbullar,sill,potatis osv....den traditionella midsommarmaten som sagt! Såklart finns inget sånt i Florida och det närmaste blev starka ox köttbullar (skitäckligt)..men men! Vi åkte båttaxi till stället där vi åt vilket var hur mysigt som helst! Man kunde se alla stora och kända hus som låg vid kanalen (avis till 100 procent). När vi hade ätit klart så åkte vi taxi till stranden och åt frozen yoghurt o kollade lite i butiker. Dock var det sjuuukt mycket folk och pubar som höll väsen så vi stack hem igen! Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en bra bok o sedan sova! Mysig och härlig dag har det varit. Hoppas ni har haft detsamma!!! Pussar och kramar!!!

/ VARDAG /

~~~~~

Halloj! Sitter just nu här ute på balkongen och vilar mig lite efter stranden. Det har varit över 30 grader idag igen och vattnet också! Har dock bränt mig på mina ben och det värsta är den att det har blivit som fläckar..Så just nu ser jag ut som en jäkla leopard :)))) Iallafall, imorse stack jag och pappa o gymmade vilket var sååååå nice! Har verkligen saknat gymmet och träningen en hel del. Det blev lite på löpbandet,crosstrainingen och styrka därefter. Gymmet var skitlitet men hur mysigt som helst! Älskar verkligen detta stället. Ha det så bra, adiooos amigos!!