/ MAT/RECEPT /

PROTEIN SMOOTHIE

Mumsig protein smoothie & härliga bär/frukt som jag åt idag efter gymmet!
Har faktiskt hunnit med riktigt mycket idag! Efter skolan så stack jag & min mamma till stadium och köpte polar klockan som jag visade i andra inlägget, (happy happy hoho). Betalade 799 kr och sedan var den fina rosa klockan min. Så nöjd! Klockan 19 så stack jag & min fina vän Katarina till gymmet! Idag blev det 30 minuter på crosstrainern,15 minuter på löpbandet & 15 minuter styrka. Riktigt härligt att satsa mycket på konditionen denna gången! Nä..nu borde jag nog släcka datorn..Imorgon blir det löpträning som pass i skolan. Har det i typ 7 veckor nu framöver! Ska faktiskt bli riktigt kul & taggad är jag! 
/ TRÄNING /

POLAR FT4

Har ganska länge kollat på den här klockan; Polar FT4! Denna klockan är perfekt när man är ute och springer,dansar,powerwalkar,kör cardio etc etc. Den mäter pulsen,kalorier & tiden, vilket jag tycker är utmärkt! Dock så vet jag inte vilken färg man ska köpa!? 
Så nu är ert uppdrag,mina fina läsare, att kommentera vilken färg ni tycker är finast! Behöver verkligen er hjälp..Pussar till er!♥
/ MODE/SHOPPING /

HEY IT'S ANNA BANANA

@heyitsannabanana - instagram
Har följt den här tjejens instagram ett bra tag nu,och fyfasen vad jag älskar hennes kläder. Man blir bara mer och mer taggad för sommaren!