/ VARDAG /

GLEE

Bild: Google - Redigering: meeee
 
Jag har blivit helt GALEN i serien Glee. Har länge hört talas om serien men har hela tiden trott att den var överdriven. Men så en vacker dag (lol) satt jag där i soffan och ett avsnitt av glee visades på tv:n. Efter cirka 5 minuter blev jag helt förälskad i serien. Och nu har det gått cirka 1 månad och jag är redan på säsong 5 (sista/nuvarande säsongen). Ni som inte vet vad Glee handlar om så kan jag berätta lite snabbt! Glee handlar om några elever som är med i en sång''klubb'' i skolan/highschool. Serien är ganska lik HSM, så om man gillar det här med musikaler, drama, highschoollivet så ska man verkligen kolla på denna serien!
 
När jag själv väl börjar på en serie så kan jag bli helt fast i den och själv tro att jag är med i den och att skådespelarna är min familj/vänner. Lite konstigt, eller hur? haha. Ni alla vet ju säkert att Cory Monteith som spelade Finn Hudson i serien Glee dog nu i Juli pga drogproblem? Det var verkligen jättekonstigt att se serien och honom. Man kunde inte ta in det i huvudet att han faktiskt inte finns längre. Sedan kom det där avsnittet om Cory...och ni skulle ha sett mig som jag bölade (och då kan jag säga att jag är en sådan människa som ALDRIG gråter till sorgsna filmer/serier osv), men det avsnittet klarade jag verkligen inte av. 
 
Utöver så har Glee blivit en av mina favoritserier! Och jag kollar på ganska många serier (The walking dead, teen wolf, pretty little liars, ravenswood, awkward osv). Men denna serien är verkligen speciell och jag rekommenderar den SÅ otroligt mycket. Den är verkligen superbra! Alla skådespelarna i Glee har blivit stora förebilder för mig, and I dont know why. Men dom har lärt en så otroligt mycket det här med att tro på sig själv och att man ska följa sina stora drömmar. Det här är ingen vanlig serie, den är så mycket mer. 
/ VARDAG /

26/12-13

Instagram: @gabbikajrup
 
Halloj! Idag började ju mellandagsrean så jag passade på att köpa lite grejer. Jag och min kompis stack dit vid 13 tiden och herreguuuud vad mycket folk det var där, haha! Vet ni vad som är lite roligt? Jag köpte INGET från rean. Yes, lite konstigt men inget av det som jag ville ha fanns på rea..Men jag fick iallafall hem två jättefina kuddar från Chilli (Jag är helt FÖRÄLSKAD i den affären!!!!!), en locktång och smink! Kanske visar bättre bilder på grejerna imorgon, vi får se. Hoppas ni har haft en superbra dag, kramisar!
/ TRÄNING /

EASY WORKOUT

Bara jag som är den där typen av person som gärna latar sig under jullovet och knappt gör någonting? Som gärna äter mycket socker (godis framförallt hehe) bara för att det är jul MEN som ändå vill försöka hålla sig i form?
Tror nog många känner igen sig oooch självklart kan man hålla sig i form under jullovet även fast att man vill lata sig och äta gott!
 
Här är två workouts som jag tycker är super! Dom är inte sådär jättesvåra heller. Passar perfekt på morgonen när man vaknar eller på kvällen innan man lägger sig. Bättre än inget, eller hur? Sedan kan man repetera övningarna hur mycket man vill, vilket är super det med! Självklart kan man göra andra saker också, tillexempel att gå ut och promenera eller cykla. Men jag tror nog de flesta tycker att göra sådana här workouts är roligast! Hoppas ni har ett bra jullov allihopa. Kramisar!