/ MAT/RECEPT /

HEALTHY GREEN SMOOTHIE

Halloj! Har inte haft tid att blogga den här helgen tyvärr. Var på 20års kalas hos min kusin igår och i fredags så blev det plugg med min kompis,så förlåt för att bloggen inte uppdaterats så bra.
 
Idag gjorde jag en suuupergod och suuupernyttig smoothie! Perfekt till frukost,mellanmål,lunch eller före/efter träningen! Recept!? Här är den:
2-4 personer:
1 banan/ 1 banana
1/2 färsk ananas/ 1/2 fresh pineapple
1 mango/ 1 mango
2/4 mjölk (jag tog vanlig skånemejeri mjölk) / 2/4 milk 
2 dl fryst grönkål/ 2 dl frozen kale
1 dl is/ 1 dl ice
Gör såhär: Lägg alla ingredienser i en skål/bunke. Mixa ihop allt och sedan är det bara att servera!
 
 
Nu tänker ni säkert, ''varför grönkål?''
Svar: Grönkål är faktiskt den nyttigaste grönsaken i världen. Den innehåller (som alla andra kålväxter) mycket vitaminer,kalcium och järn! De är även bra för immunförsvaret,vilket betyder att de är bakteridödande. Så att ha grönkål i en smoothie är plusen i kanten. Perfekt för att hålla sig frisk och stark! 
/ TRÄNING /

POWERWALK

Halloooj!! Hur är det med er idag!? Med mig är det iallafall bra! Idag hade vi nationella i engelska (läs & hörförståelse) och det gick verkligen SKIT. Är sååå onöjd..vet att jag säkert kommer få typ E på båda..Jag vet inte vad det är med mig och engelskan..jag verkligen älskar språket och skulle såå himla gärna vilja flytta till USA,men hur kan jag göra det när jag knappt kan kriva ett engelsk prov i skolan!? Hoppas jag kan få bättre på den muntliga och skriv delen..Vill verkligen komma ut med ett C iallafall i engelskan,som jag gjorde i höstas. Men nu är jag inte alls säker på att jag kommer gå ut med det längre...Så himla arg och missnöjd på mig själv. Jävla skit. Får lyssna på ''be alright'' med Justin Bieber,så ordnar väl allt sig,hihi. Finaste killen någonsin. 
 
Det var iallafall riktigt skönt att komma ut och powerwalka bort sin hemska ilska. Idag blev det 6.4 km,vilket både jag och min syster är riktigt nöjda med! Nu blir det duschen och sedan blir det att äta MAT MAT MAT.
/ VARDAG /

MONDAY INSPIRATION

 
Nativefox.com